dinsdag 28 juli 2009

Giga krabpaal

Coco zegt...

Vandaag was het weer dozenfeest bij ons thuis. Het baasje moest wel drie keer heen en weer lopen, zoveel zware spullen moest ze sjouwen! Wij kregen namelijk vandaag onze gigantische krabpaal! Deze gaat helemaal tot aan het plafond. Dus het baasje is wel een half uur bezig geweest om het in elkaar te zetten. Toen bleek alleen dat de paal net een halve centimeter hoger was dan de bedoeling was, waardoor het net niet paste en de paal ietsje scheef staat bovenaan, maar dat maakt ons niet uit hoor, wij vinden hem nog even leuk!

Pootje,


Prinses Coco

zaterdag 25 juli 2009

Filmpje!

Coco zegt...

Ons baasje heeft van ons een filmpje gemaakt! De kwaliteit is nog niet zo goed, daar moet ze nog aan werken volgende week. Youtube doet namelijk een beetje gek zegt ze. Maakt ons niet uit hoor! Wij zitten in een film!!



Edit: het baasje zegt dat de kwaliteit nu goed is.

Pootje,


Prinses Coco

dinsdag 21 juli 2009

Kadootjes!

Bindi zegt...

Vandaag kwam ons baasje aan met een grote doos. Daarin zaten allemaal kadootjes voor Coco en mij! Het was echt geweldig! We kregen een lekker knuffelzak om in te slapen. Ook kregen we een ritseltunneltje om doorheen te rennen en te spelen. Verder nog een Kong Wubba (muis speeltje), met belletje, kattenkruid en krakeltentakeltjes (vooral Coco vind deze heel leuk). Maar ik ben helemaal weg van dit ding:

Ik krijg dat balletje er maar niet uit! Ik blijf het wel proberen hoor!

Ik in de ritseltunnel

Coco met de Kong

De knuffelzak

Nu ga ik weer lekker met mijn nieuwe speelgoedjes spelen. Doooeeg!!
Pootje,

Prinses Bindi

zondag 5 juli 2009

Hallo allemaal!

Bindi zegt...



Hallo allemaal! Ik ben Bindi. Sinds woensdag woon ik bij mijn nieuwe baasje Fleur en prinses Coco. Ik vind het hier hartstikke leuk. Ik begrijp wel dat Coco nog een beetje moet wennen aan mij, dus laat ik haar een beetje metrust als ze chagrijnig doet tegen mij.


Ik vind alles hier veel te interessant om mij op dingen als eten te concentreren, dus moet mijn baasje mij af en toe even erop wijzen dat ik mijn brokjes netjes moet oppeuzelen. Maar ik ga natuurlijk veel liever lekker spelen en rondrennen! Bijten in benen en armen van mijn baasje is heel vermakelijk, maar jammer genoeg mag dat niet van haar. Mijn lievelingsspeeltje is de hengel met de veertjes. Die had mijn baasje speciaal voor mij gekocht omdat het baasje van mijn mama haar had verteld hoe leuk ik dat vind. Ik heb een speciale aanvalstechniek ontwikkeld. Soms draai ik me om naar de hengel en loop een paar stapjes weg. Dan denkt de hengel dat ik niet meer wil spelen en dan ineens draai ik me om en storm op de hengel af! Ha! Dat verwacht die hengel nooit, dus dan heb ik hem altijd! Goed he?

Slapen is ook een grote hobby van mij. Dat doe ik het liefst op het dekentje bij de computer of op de bank bij mijn baasje.

Ik zal gauw weer meer schrijven over mijn avonturen hier.

Pootje,


Prinses Bindi

woensdag 1 juli 2009

Bindi is thuis!

Coco zegt...

Vandaag ging mijn baasje Bindi ophalen bij haar familie. Het was wel even slikken om afscheid te nemen vertelde mijn baasje. Mijn baasje vond het zelf ook wel moeilijk.

Toen de kleine prinses hier het rijk even voor zich alleen had gehad om alles te verkennen mocht ik mij dan eindelijk aan haar voorstellen. Dat ging heel erg goed natuurlijk. Mijn baasje zat zich allemaal zorgen te maken dat ik die kleine aan zou vallen. Nouja zeg, dat doet een dame van stand zoals ik toch niet?! Ik laat haar wel even merken dat ik het nog niet fijn vind als ze heel dicht in de buurt komt, maar vechten? Tss... dat is voor ordinaire straatkatten!

Bindi lijkt het hier allemaal heel interessant te vinden. Alle hoeken en gaten worden uitgebreidt door haar geinspecteerd. Daarbij is ze alleen nog niet zo handig en valt nogal eens om, hihi.

Ik weet zeker dat Bindi het hier heel erg leuk heeft en als ik wat meer aan haar gewend ben worden we vast beste vriendinnetjes! De volgende keer mag Bindi wat schrijven hoor!

Pootje,

Prinses Coco