zaterdag 29 augustus 2009

Gordijntjes voor de show

Bindi zegt...

Op 20 september mag ik met mijn baasje naar de Felikat kittenshow! Daarom heeft mijn baasje vandaag leuke stofjes uitgezocht om de gordijntjes mee te maken. Ik krijg zelfs mijn luxe naam erop! De onderkant van mijn kooi krijgt die heerlijk zachte fleece-stof die je onderaan de foto ziet. Kan ik lekker luieren terwijl het publiek mij komt bewonderen!

Mijn baasje gaat nog via internet een speciaal stuk plastic bestellen zodat kindjes mij niet lastig kunnen vallen. Als er nog genoeg tijd is krijg ik zelfs een mandje voor in de kooi met dezelfde stof als mijn gordijntjes! Mijn baasje is helemaal enthousiast erover en weet zeker dat het een hele leuke dag gaat worden. Ik vind het nog niet zo geweldig, want vandaag moet ik op proef gewassen worden in bad om te kijken hoe dat gaat, bah.

Hieronder zie je de stofjes voor mijn gordijntjes en dekentje:


Als het af is krijgen jullie er meer van te zien!

Pootje,


Prinses Bindi

vrijdag 28 augustus 2009

Bindi naar de Felikat show

Coco zegt...


Bindi heeft een stamboom van de vereniging Felikat. Deze vereniging organiseerd op 20 september een speciale kitten en veteranenshow. Ons baasje leek het wel leuk om een keertje met Bindi naar zo'n show toe te gaan en mee te doen. Daar komt natuurlijk wel een heleboel bij kijken. Ze is druk joh, de afgelopen tijd!

Eerst moest ze Bindi inschrijven, toen moest ze speciale spulletjes bestellen (die zie je hieronder op de foto):


Shampoo, droogshampoo, klein kattenbakje, drink en eetbakjes...

Natuurlijk moet Bindi ook speciale showgordijntjes hebben en een plastic voorkant voor de kooi zodat kleine kindjes niet aan haar kunnen komen of troep in haar kooi kunnen stoppen. Morgen gaat het baasje daarom met haar mama stofjes kopen om de showgordijntjes te maken. Ze denkt zelf aan baby-roze met chocolade bruin, omdat dit zo goed bij de kleurtjes van Bindi past.

Bindi kijkt tot nu toe nieuwsgierig toe hoe de voorbereidingen in zijn werk gaan. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen!

p.s. voor de fokkers en showdeskundigen: nee, het baasje gaat de finish spray niet gebruiken bij Bindi natuurlijk, die kon ze er gratis bij krijgen, vandaar!

Pootje,


Prinses Coco

donderdag 20 augustus 2009

Garfield in tha house!

Bindi zegt...

Vandaag kregen we weer allemaal kado's van het baasje (jaja, en het is nog geen eens dierendag!). Zo kreeg ik onder andere een grotere tunnel met zij-uitgangen en een eigen Garfield! Deze Garfield heeft een hoedje op met een hengeltje eraan en die beweegt uit zichzelf. Ik vind het helemaal geweldig! Mijn baasje heeft er een filmpje van gemaakt, die kan je hier bekijken (zet je geluid aan!):


Coco heeft nog een voerbal, braintraining en een tuigje gekregen. Zo hoopt het baasje dat ze misschien iets af gaat vallen, want de oude dame heeft een paar pondjes teveel. Dus gaat het baasje met haar wandelen. Ze snapt alleen nog niet hoe de voerbal werkt, dus speel ik er nu lekker de hele tijd mee, hihi. Ik heb ook een tuigje gekregen voor in de auto. Maar ik vond die veelste irritant, dus daar kon ik mezelf gelukkig makkelijk uitwringen. Maar het baasje zegt dat ze daar alweer een oplossing voor heeft bedacht. Nou, ik hoop het niet. Irritant ding!

Hier zie je Coco met het tuigje:



Ik ga weer slapen, veelste warm om druk te doen vandaag.

Pootje,



Prinses Bindi


vrijdag 7 augustus 2009

Ketting

Coco zegt...




Omdat ons baasje ons zo lief vind en ons altijd een beetje bij haar wil dragen heeft ze een hele speciale ketting laten maken. Het is een zilveren ketting met onze drie namen erin geschreven met hele mooie letters! Vandaag kwam die ketting per post aan en ons baasje heeft hem meteen om gedaan. Mooi he?

Verder vermaakt Bindi zich met alles behalve het speelgoed wat het baasje voor haar heeft gekocht. Zo zijn momenteel wc rollen en schoenen absoluut nergens veilig. Kijk maar:


Ik vind het allemaal maar veel te warm in mijn zwarte bontjas. Zucht...


Ik ga maar eens een koel plekje opzoeken.

Pootje,




Prinses Coco